Aanhangerrijbewijs

Heb je de stap gezet om aanhangerlessen te gaan nemen? Een goede rijopleiding is een veilige basis voor de rest van je verblijf op de weg. Wij doen ons best je die rijopleiding te geven.

Rijles B/E

Wanneer heb je eigenlijk voldoende aan het B rijbewijs en wanneer is de E achter het B rijbewijs nodig?

Aanhangwagen t/m 750 kg Geeft de bevoegdheid tot het besturen van een personenauto met een aanhangwagen die, inclusief laadvermogen, niet meer weegt dan 750 kg.

Aanhangwagen meer dan 750 kg In bepaalde gevallen is het bovendien toegestaan een zwaardere aanhangwagen dan 750 kg te trekken met alleen geldig Nederlands rijbewijs B.

Daar zijn echter twee voorwaarden aan verbonden: – de aanhanger mag, inclusief laadvermogen, niet meer wegen dan de ledige massa   van het trekkende motorvoertuig; – de toegestane max. massa van de totale combinatie mag niet meer zijn dan 3500 kg.

Om in het bezit van dit rijbewijs te komen hoeft u alleen een praktijkexamen af te leggen. Voor uw BE (aanhangwagen) rijbewijs hoeft u dus geen theorie te volgen.
Snel en eenvoudig je BE-rijbewijs

Er zijn vele situaties denkbaar waarin het bezit van E achter B noodzakelijk is, zowel beroepsmatig, als particulier.  De BE-combinatie bestaat uit een Mercedes Vito waaraan onze tandemasser aanhangwagen is gekoppeld.

Hierbij bieden wij diverse mogelijkheden: 1. De reguliere opleiding 2. De één- of meerdaagse opleiding

Voor een gedegen advies over het benodigde aantal lessen, raden wij aan een Proefles te nemen. Zo kan de instructeur beoordelen welk pakket voor jou het meest geschikt is.

WAAROM JAC GROOT?

  • Hoog slagingspercentage
  • Lespakket of losse lessen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Al meer dan 40 jaar een begrip
  • Zelf lestempo bepalen

Klanten aan het woord

"Top rijschool, zeker een aanrader! Super goede tips waar je ook echt iets mee kan! Lessen inplannen ging erg makkelijk en flexibel. Toppertjes :)"

Lieke Nuijens

"Hele goeie ervaring gehad bij Jac Groot! Leuke instructeur waar ik hard mee kon lachen en veel van heb geleerd en hierdoor in 1x geslaagd ben!! Ik raad deze rijschool zeker aan. "

Melissa Weijers

"Top rijschool, altijd heel meedenkend en goed en duidelijk contact. Heb heel veel leuke lessen gehad van Jac en had altijd weer zin in de volgende rijles. Ik zou deze rijschool zéker aanraden!!"

Cas Stuifbergen

"Mijn BE rijbewijs mogen halen onder begeleiding van Jac. Super relaxed, duidelijk en maximaal resultaat. Auto en aanhanger dik voor elkaar. Kortom super rijschool!!!"

Ricky Peetoom

"Net in 1 keer geslaagd dankzij Jac! Echt een topper. Zelf zat ik altijd met weinig vertrouwen in de auto maar met zijn tips en steun hebben we samen mooi naar het papiertje toe gewerkt. Jac, nogmaals bedankt! - Ik kan deze rijschool aan iedereen aanraden. "

Joey P

"Top rijschool! Ben erg blij met het behaalde e achter b rijbewijs,ondanks de in de loop der jaren door mij ontwikkelde rijstijl,waar het een en ander aan bij geschaafd moest worden, toch in één keer geslaagd. Door de leerzame en Gezellige lessen van jac!????????"

Micha De Wit

"Jac Groot is zeker een aanrader! Ik ben ook bij hem terecht gekomen door een aanbeveling. Met behulp van Jac in 1 keer mijn aanhanger rijbewijs gehaald. Lessen zijn duidelijk en de bus + aanhanger is van topkwaliteit. Twijfel niet, gewoon meteen naar Jac gaan! "

Mike

"Heel blij met deze keuze als rijschool. Ze hebben mij top geholpen en mij zo in 1x laten slagen! Toppers!!"

Leri Huijser

"Leuke lessen gehad met Jac en uiteindelijk in 1x geslaagd!! "

Noƫlle Bakker

"Heel erg tevreden over de rijlessen die ik heb gevolgd en klaar om zelfstandig te gaan rijden. Ontzettend bedankt!"

Julia Melker

Heb je een vraag?

Mail of bel ons

info@jacgroot.nl 072-505 1306 (bellen graag tussen 12:45 en 13:15 of 19:00 en 21:00 uur)

Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment

Top