Aanhangerrijbewijs

Heb je de stap gezet om aanhangerlessen te gaan nemen? Een goede rijopleiding is een veilige basis voor de rest van je verblijf op de weg. Wij doen ons best je die rijopleiding te geven.

Rijles B/E

Wanneer heb je eigenlijk voldoende aan het B rijbewijs en wanneer is de E achter het B rijbewijs nodig?

Aanhangwagen t/m 750 kg Geeft de bevoegdheid tot het besturen van een personenauto met een aanhangwagen die, inclusief laadvermogen, niet meer weegt dan 750 kg.

Aanhangwagen meer dan 750 kg In bepaalde gevallen is het bovendien toegestaan een zwaardere aanhangwagen dan 750 kg te trekken met alleen geldig Nederlands rijbewijs B.

Daar zijn echter twee voorwaarden aan verbonden: – de aanhanger mag, inclusief laadvermogen, niet meer wegen dan de ledige massa   van het trekkende motorvoertuig; – de toegestane max. massa van de totale combinatie mag niet meer zijn dan 3500 kg.

Om in het bezit van dit rijbewijs te komen hoeft u alleen een praktijkexamen af te leggen. Voor uw BE (aanhangwagen) rijbewijs hoeft u dus geen theorie te volgen.
Snel en eenvoudig je BE-rijbewijs

Er zijn vele situaties denkbaar waarin het bezit van E achter B noodzakelijk is, zowel beroepsmatig, als particulier.  De BE-combinatie bestaat uit een Mercedes Vito waaraan onze tandemasser aanhangwagen is gekoppeld.

Hierbij bieden wij diverse mogelijkheden: 1. De reguliere opleiding 2. De één- of meerdaagse opleiding

Voor een gedegen advies over het benodigde aantal lessen, raden wij aan een Proefles te nemen. Zo kan de instructeur beoordelen welk pakket voor jou het meest geschikt is.

WAAROM JAC GROOT?

  • Hoog slagingspercentage
  • Lespakket of losse lessen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Al meer dan 60 jaar een begrip
  • Zelf lestempo bepalen

Klanten aan het woord

"Door de persoonlijke aandacht en duidelijke uitleg tijdens de lessen ben ik in 1x geslaagd voor mijn praktijk examen! De goede begeleiding heeft mij gevormd tot een zelfverzekerde bestuurder. Deze rijschool is zeker een aanrader! "

Jutta

"Vandaag geslaagd voor mij BE rijbewijs onder de fijne begeleiding van Piet. Ik had wat haast om een examen in te plannen en er is enorm met me meegedacht om dit op zo kort mogelijk termijn te regelen. Heel fijne ervaring en een top resultaat. "

J Hendriks

"Lessen gehad met Annemarie. In 1x mijn rijbewijs gehaald. Gezellige lessen, goede oplossingen met plannen. Leuk gereden!"

Abel

"Ontzettend blij met mijn keuze om over te stappen naar deze rijschool. Na 3 keer zakken bij een andere rijschool, heb ik gelukkig deze rijschool gevonden. Er moest behoorlijk wat gebeuren aan mijn rijgedrag, maar door de fijne en relaxte lessen, heb ik mijn rijbewijs deze keer gehaald! Ik raad deze rijschool zeker aan, met name ook omdat ze samen met jou echt alles op alles te zetten voor een maximaal resultaat."

Esther van de Velde

"Les gehad bij Annemarie, ongelofelijk positieve ervaring, de begeleiding was top en ik heb in 1 keer mijn rijbewijs kunnen behalen. Zeker een aanrader!"

Marrit Atsma

"Door een aanbeveling ben ik gaan lessen bij Jac Groot. Hier heb ik super leuke en leerzame rijlessen gehad waar ik altijd op mijn gemak heb kunnen rijden. Mede hierdoor de eerste keer geslaagd voor mijn autorijbewijs, super bedankt!"

Ramon Rietdijk

"Top rijschool, zeker een aanrader! Super goede tips waar je ook echt iets mee kan! Lessen inplannen ging erg makkelijk en flexibel. Toppertjes :)"

Lieke Nuijens

"Hele goeie ervaring gehad bij Jac Groot! Leuke instructeur waar ik hard mee kon lachen en veel van heb geleerd en hierdoor in 1x geslaagd ben!! Ik raad deze rijschool zeker aan. "

Melissa Weijers

"Top rijschool, altijd heel meedenkend en goed en duidelijk contact. Heb heel veel leuke lessen gehad van Jac en had altijd weer zin in de volgende rijles. Ik zou deze rijschool zéker aanraden!!"

Cas Stuifbergen

"Mijn BE rijbewijs mogen halen onder begeleiding van Jac. Super relaxed, duidelijk en maximaal resultaat. Auto en aanhanger dik voor elkaar. Kortom super rijschool!!!"

Ricky Peetoom

Heb je een vraag?

Mail of bel ons

info@jacgroot.nl 072-505 1306 (bellen graag tussen 12:45 en 13:15 of 19:00 en 20:00 uur)

Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment

Top