Rijles

Eindelijk 16,5 jaar geworden of de stap gezet om rijlessen te gaan nemen? Een goede rijopleiding is een veilige basis voor de rest van je verblijf op de weg. Wij doen ons best je die rijopleiding te geven.

De rijopleiding

Bij een reguliere opleiding kiezen de meeste leerlingen ervoor om 1 of 2 keer per week te lessen, bijvoorbeeld 1 of 2 uur achter elkaar.

Nadat 75% van je rijopleiding erop zit kun je bij het CBR een Tussen Tijdse Toets (TTT) afleggen. Tijdens dit “proefexamen” wordt het praktijkexamen nagebootst en wordt er gekeken waar je zwakke punten liggen door de examinator van het CBR. Tijdens deze TTT kun je een ontheffing halen voor de bijzondere verrichtingen tijdens het werkelijke praktijkexamen. De rijlessen die je nog gaat rijden na de TTT kun je dus gebruiken om je inzicht en rijvaardigheid te verhogen naar het examenniveau. Het voordeel van deze TTT is groot, je hebt je examinator al eens ontmoet en je weet wat je nog moet verbeteren. Je hebt nu dus nog een aantal weken/rijlessen de tijd om je voor te bereiden op het praktijkexamen. Let wel, een TTT is dus niet verplicht maar wel aan te raden!

Bij elke les word je thuis opgehaald, maar je kunt ook voor een ander ophaaladres kiezen (bijv. station, school, werk enz.). Onze rijlessen worden overdag tussen 7.30 u en 18.30 u en bij uitzondering op zaterdag gegeven, precies wat jou het beste uitkomt. In overleg met de instructeur bepaal je zelf hoe je het indeelt. Wij lessen in en om Alkmaar (Limmen, Heiloo, Akersloot, Castricum, De Egmonden).

Waarom Jac Groot?

  • Hoog slagingspercentage
  • Lespakket of losse lessen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Al meer dan 40 jaar een begrip
  • Zelf lestempo bepalen

Klanten aan het woord

Wees de eerste die een ervaring schrijft

Heb je een vraag?

Mail of bel ons

info@jacgroot.nl 072-505 1306 (bellen graag tussen 12:45 en 13:15 of 19:00 en 21:00 uur)

Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment

Top