Tarieven

Hieronder zie je een lijst met alle tarieven die gelden voor het behalen van je motor-rijbewijs. Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je ten alle tijden contact opnemen.

Tarieven

Motorrijles (60 min.) € 48,-
Theorieexamen zelf reserveren €34,50-
Helm mutsje €   5.-
Praktijk Examen - Deel l € 100,-
Praktijk Examen - Deel ll € 225,-

 

Lespakket 20

€ 1260,-

  • 20 lessen
  • Lesduur 60 min.
  • Examen Deel I + Deel II
  • Inclusief examengarantie Deel II

Lespakket 30

€ 1730,-

  • 30 lessen
  • Lesduur 60 min.
  • Examen Deel I + Deel II
  • Inclusief examengarantie Deel II

De prijs van lespakket 20 en 30 is all-inn, dus inclusief de kosten van het examen voertuigbeheersing (Deel I), het praktijkexamen (Deel II, huur van de motor tijdens het examen en de administratiekosten. Voorwaarde voor examengarantie is minimaal 2 blokuren in de laatste 2 weken voor het examen te rijden. Pakketten binnen een jaar te worden afgenomen anders vervalt de examen garantie(examen garantie houd in:eenmaal herexamen voor kosten rijschool). De pakketten zijn exclusief eigen verklaring.

Klanten aan het woord

"Net in 1 keer geslaagd dankzij Jac! Echt een topper. Zelf zat ik altijd met weinig vertrouwen in de auto maar met zijn tips en steun hebben we samen mooi naar het papiertje toe gewerkt. Jac, nogmaals bedankt! - Ik kan deze rijschool aan iedereen aanraden. "

Joey P

"Top rijschool! Ben erg blij met het behaalde e achter b rijbewijs,ondanks de in de loop der jaren door mij ontwikkelde rijstijl,waar het een en ander aan bij geschaafd moest worden, toch in één keer geslaagd. Door de leerzame en Gezellige lessen van jac!????????"

Micha De Wit

"Jac Groot is zeker een aanrader! Ik ben ook bij hem terecht gekomen door een aanbeveling. Met behulp van Jac in 1 keer mijn aanhanger rijbewijs gehaald. Lessen zijn duidelijk en de bus + aanhanger is van topkwaliteit. Twijfel niet, gewoon meteen naar Jac gaan! "

Mike

"Heel blij met deze keuze als rijschool. Ze hebben mij top geholpen en mij zo in 1x laten slagen! Toppers!!"

Leri Huijser

"Leuke lessen gehad met Jac en uiteindelijk in 1x geslaagd!! "

Noƫlle Bakker

"Heel erg tevreden over de rijlessen die ik heb gevolgd en klaar om zelfstandig te gaan rijden. Ontzettend bedankt!"

Julia Melker

"Leuke en nette rijschool in 1x geslaagd????"

Thijs hopman

"Ik heb altijd onwijs leuke lessen gehad bij Anne Marie, kon altijd snel van alles geregeld worden! Geslaagd in 1x en kan nu veel veilige km maken ????"

Sjarisa Swart

"Met Annemarie al mijn rijlessen gehad, was echt top. Goede uitgelegde en structurele lessen. Rijbewijs binnen no time gehaald! Zeker een aanrader deze rijschool. "

Kuijper Max

"Gezellige instructeurs ,erg fijn les gehad ga zo door . Ik ga jullie zeker aanraden . "

Robin

Heb je een vraag?

Mail of bel ons

info@jacgroot.nl 072-505 1306 (bellen graag tussen 12:45 en 13:15 of 19:00 en 21:00 uur)

Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment

Top