Motorrijbewijs halen

Heb je de stap gezet om motorrijlessen te gaan nemen? Een goede rijopleiding is een veilige basis voor de rest van je verblijf op de weg. Wij doen ons best je die rijopleiding te geven.

Motorrijden

De motorfiets is een waanzinnig vervoersmiddel, zowel voor plezier als voor dagelijks gebruik waarbij we ons goed moeten realiseren dat het wel een kwetsbaar vervoersmiddel is, daarom is een goede opleiding van groot belang. Wij doen ons uiterste best u die opleiding te geven.

ONDER WELKE CATEGORIE VAL IK EIGENLIJK?

  • Categorie A1: rijlessen mag vanaf 17 jaar en praktijk examens vanaf 18 jaar. een maximaal motor vermogen van 11kw. rijbewijs bestaat uit 3 examens: theorie, AVB en AVD
  • Categorie A2: vanaf 20 jaar. een maximaal motor vermogen van 35kw. ben je al in bezit van categorie A1 dan hoef je alleen het examen AVD af te leggen. nog geen A1? dan 3 examens: theorie, AVB en AVD
  • Categorie A code 80 :Vanaf 21 jaar. 2 jaar maximaal vermogen van 35kw. Na 2jaar of als je 24 bent vervalt code 80 en heb je automatisch A. rijbewijs bestaat uit 3 examens: theorie, AVB en AVD.
  • Categorie A:vanaf 24 jaar. Een onbeperkt motor vermogen. ben je 22 jaar en minimaal 2 jaar in het bezit van categorie A2 dan hoef je alleen het AVD examen af te leggen. nog geen A2? dan 3 examens: theorie, AVB en AVD

WAAROM JAC GROOT?

  • Hoog slagingspercentage
  • Lespakket of losse lessen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Al meer dan 50 jaar een begrip
  • Zelf lestempo bepalen

Klanten aan het woord

"Top rijschool, zeker een aanrader! Super goede tips waar je ook echt iets mee kan! Lessen inplannen ging erg makkelijk en flexibel. Toppertjes :)"

Lieke Nuijens

"Hele goeie ervaring gehad bij Jac Groot! Leuke instructeur waar ik hard mee kon lachen en veel van heb geleerd en hierdoor in 1x geslaagd ben!! Ik raad deze rijschool zeker aan. "

Melissa Weijers

"Top rijschool, altijd heel meedenkend en goed en duidelijk contact. Heb heel veel leuke lessen gehad van Jac en had altijd weer zin in de volgende rijles. Ik zou deze rijschool zéker aanraden!!"

Cas Stuifbergen

"Mijn BE rijbewijs mogen halen onder begeleiding van Jac. Super relaxed, duidelijk en maximaal resultaat. Auto en aanhanger dik voor elkaar. Kortom super rijschool!!!"

Ricky Peetoom

"Net in 1 keer geslaagd dankzij Jac! Echt een topper. Zelf zat ik altijd met weinig vertrouwen in de auto maar met zijn tips en steun hebben we samen mooi naar het papiertje toe gewerkt. Jac, nogmaals bedankt! - Ik kan deze rijschool aan iedereen aanraden. "

Joey P

"Top rijschool! Ben erg blij met het behaalde e achter b rijbewijs,ondanks de in de loop der jaren door mij ontwikkelde rijstijl,waar het een en ander aan bij geschaafd moest worden, toch in één keer geslaagd. Door de leerzame en Gezellige lessen van jac!????????"

Micha De Wit

"Jac Groot is zeker een aanrader! Ik ben ook bij hem terecht gekomen door een aanbeveling. Met behulp van Jac in 1 keer mijn aanhanger rijbewijs gehaald. Lessen zijn duidelijk en de bus + aanhanger is van topkwaliteit. Twijfel niet, gewoon meteen naar Jac gaan! "

Mike

"Heel blij met deze keuze als rijschool. Ze hebben mij top geholpen en mij zo in 1x laten slagen! Toppers!!"

Leri Huijser

"Leuke lessen gehad met Jac en uiteindelijk in 1x geslaagd!! "

Noƫlle Bakker

"Heel erg tevreden over de rijlessen die ik heb gevolgd en klaar om zelfstandig te gaan rijden. Ontzettend bedankt!"

Julia Melker

Heb je een vraag?

Mail of bel ons

info@jacgroot.nl 072-505 1306 (bellen graag tussen 12:45 en 13:15 of 19:00 en 21:00 uur)

Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment

Top