Theorieweekend

Theorieweekend of Theoriedag-examentraining

Wij laten onze theorieopleiding verzorgen door theorieweekend.nl dat een onderdeel is van een collega-rijschool.

Dit theorieweekend wordt al 30 jaar in Heiloo gegeven voor de CBR-examenkring Alkmaar. Meer dan 10.000 geslaagde leerlingen gingen je al voor. Het kan dan bijna ook niet anders dan dat je iemand in je omgeving kent, die jou zelf kan vertellen dat Theorieweekend werkt! Het zou eigenlijk vanzelfsprekend en verplicht moeten zijn, maar je krijgt hier les van een rijinstructeur.
Dit is ook de reden dat wij jullie met gerust hart, hier laten opleiden. Er wordt minimaal iedere 3 weken een cursus georganiseerd. Check de data op theorieweekend.nl!

Snel. Leuk. Duidelijk. Slagen!

Een theorieweekend is de ideale mix tussen snel en heel erg goed. De kosten zijn niet of nauwelijks hoger dan de prijs die vaak voor een ochtendje spoed-examentheorie wordt gevraagd. Voor hetzelfde geld krijg je nu wel tijd genoeg voor uitleg en examentraining, om met zekerheid naar je examen te gaan. Door de levendige en duidelijke uitleg laten ze je alles op een logische manier onthouden en vooral begrijpen, zodat je er ook heel lang wat aan hebt. En dat ga je merken bij ons in de auto, alles verloopt soepeler en dat scheelt praktijklessen.

De cursus wordt gegeven op 2 dagen, vaak in het weekend, van 08.45 tot 15.00 uur.
Het theorie-examen wordt direct na de cursus afgelegd bij het CBR in Alkmaar.

Online voorbereiden en examengarantie verdienen!  

Natuurlijk ga je slagen! De kans hierop is 80 tot 100%. De mensen die slagen voor de bordentoets tijdens de cursus, slagen op een uitzondering na ook voor het echte CBR-theorie-examen.
Door gebruik te maken van onze nieuwe online voorbereiding, kun je jezelf een grote voorsprong geven. Als beloning voor je extra inspanning, geven we je ook nog de mogelijkheid een gratis herexamen te verdienen.

Via theorieweekend.nl zijn er 3 online voorbereidingen:

  • Theorieboek online: Dit is een duidelijke samenvatting van de basiskennis. Lees dit een aantal malen goed door, voordat je op de cursus komt. Mocht je dit boek liever in een papieren versie willen hebben, kun je deze gratis bij ons lenen.
  • Bordentraining online: Deze bordentraining bestaat uit 80 vragen. De manier van vragen en beantwoorden is hetzelfde als die van het CBR.
    Je krijgt uit deze training 40 vragen letterlijk terug in de bordentoets tijdens onze cursus. Door 34 van de 40 vragen goed te beantwoorden, verdien je een gratis herexamen.
    Al zeggen we het zelf: Geen verkeerde deal!
    Je kunt de bordentraining met je wachtwoord onbeperkt oefenen tot en met de cursus.
  • Voorrang app: Met deze gratis app, kun je eenvoudige voorrangssituaties oefenen op dezelfde manier, zoals dat bij het CBR gebeurt.

Zowel de bordentraining als de voorrang app, worden vormgegeven door Lens media. Dit is een betrouwbare uitgeverij van verkeersleermiddelen, waardoor je deze trainingen veilig kunt gebruiken.

700 Afbeeldingen/4000 vragen

Het CBR heeft per 1 november 2019 de examenindeling en normering veranderd, in combinatie met veel nieuwe vragen. Dit is heel duidelijk merkbaar in het landelijk slagingspercentage. Door de ervaring en hoeveelheid afgenomen examens blijft theorieweekend continue op de hoogte van de nieuwste vragen.

Theoriedag-examentraining

Een intensieve zaterdag van 08.45 tot 15.00 uur met korte pauzes. Ondanks het hoge tempo en veelheid van vragen, toch minder compleet dan een weekend. We behandelen veel vragen aan de hand van 8 realistische CBR-examens. Na een gemaakt examen, volgt per foto een uitleg met aanvullende, veel voorkomende vragen. We verwachten dat je de online voorbereiding hebt gedaan en beschikt over deze basiskennis. Deze cursus is geschikt voor mensen die van zichzelf weten goed zelfstandig te kunnen denken en werken. Er is geen tijd voor extra herhaling van de stof. De cursus duurt in principe tot 16.00, maar mag wat ons betreft uitlopen voor mensen die meer willen vragen aan het einde.

Theorielokaal en vervoer

Locatie theoriecursus:
De lessen op zaterdag en zondag worden gegeven in Heiloo.
Door de omstandigheden is ons huidige theorielokaal:
De Cultuurkoepel op het GGZ terrein,
Kennemerstraatweg 464 in Heiloo

Normaal gesproken hebben we een haal- en brengservice tussen station Heiloo en het theorielokaal. Dit is nu door de regelgeving helaas niet toegestaan. Vanaf station Heiloo is het een eenvoudige route van 10 minuten lopen. Mochten de regels vanaf 1 juni weer veranderen, kunnen we jullie ook gewoon weer halen en brengen vanaf station Heiloo. 

Op de examendag is er geen vervoer van of naar station. Maar bus 165 naar Egmond aan Zee stopt op 250 m afstand van het CBR.

Dagen en tijden theorieweekend: 

Zaterdag van 08.45 tot 15.00 uur
Zondag   van 08.45 tot 15.00 uur

Dag en tijd theoriedag-examentraining:

Zaterdag van 08.30 tot 16.00 uur 

Theorie-examen theorieweekend of theoriedag-examentraining 

Indien je je op tijd aanmeldt, kunnen wij je theorie-examen direct na het theorieweekend of theoriedag-examentraining reserveren bij het CBR in Alkmaar, Olympiaweg 28.

Prijzen

Theorieweekend (incl. theorie examen)                      € 175,-
Theorieweekend (incl. theorie-ex. extra tijd)               € 190,-
Theoriedag-examentraining (incl. theorie-examen)    €       ,-
Borg eventuele theoriemap op papier (contant)          €  25,-

Hier kun je je aanmelden: www.theorieweekend.nl/inschrijven

 

 

Heb je een vraag?

Mail of bel ons

info@jacgroot.nl 072-505 1306 (bellen graag tussen 12:45 en 13:15 of 19:00 en 20:00 uur)

Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment

Top