Theorie

Leerlingen die in het bezit zijn van een geldig autorijbewijs, mogen rijlessen nemen zonder theoriecertificaat. Echter op de dag van het praktijkexamen moeten zij een geldig theoriecertificaat A kunnen tonen

Motortheorie

Leerlingen zonder autorijbewijs mogen pas motorrijles nemen nadat zij in het bezit zijn gekomen van een geldig theoriecertificaat A. Het theorie-examen moet worden afgelegd bij het CBR, waar wij examenplaatsen kunnen reserveren. Als het moet kun je vaak binnen een week examen doen. Het theoriecertificaat blijft 1 jaar geldig.

Het Theorie-examen

Het theorie examen werkt als volgt, je krijgt 50 vragen dat kunnen open, a/b/c of ja/nee vragen zijn. Van de 50 vragen moet je er minimaal 44 goed beantwoorden. Het examen duurt, inclusief de informatie voor- en na de examenvragen, ongeveer 45 minuten.

Examen reserveren

Het theorie-examen kun je op verschillende tijden afleggen in één van de circa dertig theoriecentra van het CBR. Reserveer je theorie-examen voor de personenauto, motor en bromfiets via de rijschool of reserveer zelf on-line. Bij deelname aan het theorie-examen moet je de volgende documenten overhandigen:
– Een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs
– Een recente pasfoto (kleur of zwart-wit), afmetingen vier bij drie centimeter

Op de pasfoto moet het gezicht van de aanvrager recht van voren tegen een lichte achtergrond zijn gefotografeerd. Ben je geslaagd dan krijg je meteen het certificaat mee. Het theorie certificaat blijft een jaar geldig. Je reservering verplaatsen kan tot een week voor de examendatum. Annuleren kan niet.

Klanten aan het woord

"Net in 1 keer geslaagd dankzij Jac! Echt een topper. Zelf zat ik altijd met weinig vertrouwen in de auto maar met zijn tips en steun hebben we samen mooi naar het papiertje toe gewerkt. Jac, nogmaals bedankt! - Ik kan deze rijschool aan iedereen aanraden. "

Joey P

"Top rijschool! Ben erg blij met het behaalde e achter b rijbewijs,ondanks de in de loop der jaren door mij ontwikkelde rijstijl,waar het een en ander aan bij geschaafd moest worden, toch in één keer geslaagd. Door de leerzame en Gezellige lessen van jac!????????"

Micha De Wit

"Jac Groot is zeker een aanrader! Ik ben ook bij hem terecht gekomen door een aanbeveling. Met behulp van Jac in 1 keer mijn aanhanger rijbewijs gehaald. Lessen zijn duidelijk en de bus + aanhanger is van topkwaliteit. Twijfel niet, gewoon meteen naar Jac gaan! "

Mike

"Heel blij met deze keuze als rijschool. Ze hebben mij top geholpen en mij zo in 1x laten slagen! Toppers!!"

Leri Huijser

"Leuke lessen gehad met Jac en uiteindelijk in 1x geslaagd!! "

Noƫlle Bakker

"Heel erg tevreden over de rijlessen die ik heb gevolgd en klaar om zelfstandig te gaan rijden. Ontzettend bedankt!"

Julia Melker

"Leuke en nette rijschool in 1x geslaagd????"

Thijs hopman

"Ik heb altijd onwijs leuke lessen gehad bij Anne Marie, kon altijd snel van alles geregeld worden! Geslaagd in 1x en kan nu veel veilige km maken ????"

Sjarisa Swart

"Met Annemarie al mijn rijlessen gehad, was echt top. Goede uitgelegde en structurele lessen. Rijbewijs binnen no time gehaald! Zeker een aanrader deze rijschool. "

Kuijper Max

"Gezellige instructeurs ,erg fijn les gehad ga zo door . Ik ga jullie zeker aanraden . "

Robin

Heb je een vraag?

Mail of bel ons

info@jacgroot.nl 072-505 1306 (bellen graag tussen 12:45 en 13:15 of 19:00 en 21:00 uur)

Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment

Top